Russel Hobbs

  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
Clarity waterkoker met filtersysteem Russell Hobbs
Aanbieding
Een mooie glazen waterkoker van het merk Russell Hobbs met een RVS afwerking. De waterkoker heeft een leuk extraatje: er zit namelijk een waterfilter in van BRITA. Dat zorgt ervoor dat het water dat je uit de wateroker giet, zuiverder is en beter smaakt. Dat scheelt een extra apparaat in je keuken (je hoeft namelijk geen los waterfiltersysteem op te bergen). En is ook nog eens extra gezond!
Russell Hobbs 21600
Aanbieding
3 jaren geleden

Russell Hobbs 21600

Een mooie waterkoker van glas, deze van Russell Hobbs. Binnenin zit led verlichting zodat het water blauw kleurt als het aan het koken is. In de waterkoker kun je aflezen hoeveel kopjes water je in de waterkoker giet. Dat is erg handig als je maar één kop water wilt kunnen zetten, of als je niet onnodig veel water wilt inschenken. Dat maakt deze waterkoker extra energiezuinig. Er kan 1,7 liter in het apparaat.
Russel Hobbs Classic noir
Aanbieding
3 jaren geleden

Russel Hobbs Classic noir

Een zeer goed beoordeelde waterkoker is deze prachtige retro waterkoker van Russell Hobbs. Aan de buitenkant zit een temperatuurmeter, zodat je hem op kan pakken als het water de juiste temperatuur heeft bereikt. Zo is het water altijd precies warm genoeg voor verschillende soorten thee, koffie, etc. Het product is niet alleen in het zwart verkrijgbaar, maar ook in het rood, wit of crème. Daarnaast zit er een snelkookfunctie op, zodat je binnen één minuut een kopje kokend water hebt!
Russell Hobbs Compact Home Brushed
Aanbieding
Een prima kleine waterkoker, deze van Russell Hobbs. Wil je een zo onopvallend mogelijke waterkoker, met name qua ruimte die het apparaat inneemt, dan is dit product een goede keuze. Er past 0,8 liter water in. Je kookt zo ongeveer 3 kopjes heet water per keer. Er zit een goede filter in de waterkoker, tegen mogelijke kalkaanslag. Daarnaast is dit apparaat erg energiezuinig in het gebruik.
Russell Hobbs Compact Home Glass
Aanbieding
Een fijne waterkoker die weinig geluid maakt, deze Russell Hobbs Compact Home van glas. Het geluidsniveau komt niet boven de 65 dB uit, wat lekker stil is. Daarnaast ziet de waterkoker er extra mooi uit door de glazen buitenkant. Je kan dan mooi zien hoe het kookproces van het water eruit ziet. Daarnaast is de waterkoker extra klein: er kan slechts 0,8 liter water in. Dat is met name prettig als je op zoek bent naar een kleine waterkoker, om bijvoorbeeld ruimte te besparen in de keuken.
Russell Hobbs Legacy
Aanbieding
3 jaren geleden

Russell Hobbs Legacy

Een mooie, stijlvolle waterkoker. Deze Russell Hobbs Legacy misstaat zeker niet in je keuken. De waterkoker is stiller dan gemiddeld door de "Quiet Boil" techniek - het geluidsniveau wordt in de recensies als "stil" omschreven.  Daarnaast kan hij een kopje water koken in 55 seconden. Dat is lekker snel. En doordat je kan zien hoeveel waterkopjes er in de waterkoker zitten, kook je nooit teveel - dat is ook nog eens beter voor het milieu. Let er wel op dat je deze waterkoker goed blijft schoonmaken, ivm mogelijke kalkaanslag.
Russell Hobbs Buckingham
Aanbieding
3 jaren geleden

Russell Hobbs Buckingham

Een stille en snelle waterkoker is deze Buckingham waterkoker van Russell Hobbs. De technologie van het apparaat is speciaal toegespitst op het maken van zo min mogelijk geluid tijdens het water koken: zo'n 69 dB. Daarnaast heeft het product een flink vermogen van 3000 watt. Daardoor heb je in 45 seconden al kokend water - dat is vrij snel! Er past 1,7 liter in het apparaat, en je kunt aflezen hoeveel kopjes water je erin hebt gedaan. Dat maakt het handig als je losse kopjes thee of kokend water wilt kunnen zetten. En dat is lekker zuinig in het gebruik. Een top waterkoker wat ons betreft.