Tefal

  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
  • Verlopen
Tefal Flagship KO8508
Aanbieding
3 jaren geleden

Tefal Flagship KO8508

Deze Flagship waterkoker van Tefal heeft een stijlvol en modern uiterlijk. Het digitale schermpje op het apparaat, laat op elk moment zien welke temperatuur het water heeft. Daarnaast kun je de waterkoker instellen op vijf verschillende warmtestanden, zodat je water tussen de  40 en 100 °C gekookt kan worden. Er zit een warmhoudfunctie op, die ervoor zorgt dat het water tot 30 minuten lang warm kan worden gehouden. Daarnaast is het een dubbelwandige waterkoker - daardoor blijft de buitenkant koel, zelfs als er kokend water in de waterkoker zit. Met deze dubbelwandige waterkoker kun je er dus zeker van zijn dat je niet zomaar je handen zal branden bij het oppaken van dit apparaat! Er past zo'n 1,7 liter water in.
Tefal KO3718 safe to touch
Aanbieding
3 jaren geleden

Tefal KO3718 safe to touch

Deze waterkoker van Tefal is speciaal ontworpen voor mensen die een dubbelwandige waterkoker willen. Door de dubbele wand blijft de waterkoker namelijk koel aan de buitenkant. Daardoor hoef je je niet te verbranden wanneer je de buitenkant van de waterkoker aanraakt. Het zit zelfs in de naam van het product: "Safe to touch" - veilig om aan te raken. Daarnaast is de waterkoker vrij van BPA, en heeft het een binnenkant van RVS.
Tefal Express Control
Aanbieding
3 jaren geleden

Tefal Express Control

Deze Tefal Express Control is een zeer goede keuze als je een waterkoker wilt aanschaffen. De waterkoker is betaalbaar, heeft 7 verschillende temperatuurstanden, een warmhoudfunctie (tot een uur lang), een antikalkfilter en een digitaal schermpje waar je alle informatie op kunt lezen. De verschillende in te stellen temperaturen zorgen ervoor dat deze waterkoker erg geschikt is voor thee.