Bosch Styline TWK8611

Een uitstekende energiezuinige waterkoker is de Styline van Bosch. Deze waterkoker heeft namelijk een vermogen van 2400 Watt en heeft daardoor minder tijd nodig om water aan de kook te brengen. Daarnaast zijn er nog 3 andere opties om je water te verhitten, waardoor je niet elke keer het water tot 100 graden hoeft te laten komen wanneer je alleen 80 graden voor je groene thee nodig hebt.
Het apparaat heeft een strak design en een handig plateau waarop je de ketel kan neerzetten. Met een druk op de knop begint hij met het verhitten en je hebt zelfs een functie om het water warm te houden voor wanneer je op een later moment nog een kop thee wil.
De waterkoker heeft een warmhoudfunctie tot 30 minuten en er past een redelijke hoeveelheid water in, namelijk anderhalve liter. De waterkoker is gemakkelijk te bedienen, heeft een inhoudsindicator en een kalkfilter. En wat we ook heel belangrijk vinden: het product krijgt behoorlijk goede online reviews!

Beste waterkoker

Ben je op zoek naar de beste waterkoker? Dat snappen we heel goed! En in dat geval helpen we je heel graag bij je keuze. Want er zijn zoveel waterkokers te koop tegenwoordig, dat je mogelijk niet meer weet welke het beste is. En welke keuze je maakt, is ook nog eens heel persoonlijk, omdat het ...

LEES MEER +

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Bosch Styline TWK8611”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

WaterkokerWijzer.nl
Logo