Wie zijn wij?

Bij Waterkokerwijzer.nl zoeken we de meest hoogwaardige waterkokers voor je uit. We vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van kwalitatieve producten. En we ontdekten dat er behoefte is vanuit de consument om meer informatie te krijgen voordat ze tot een aankoop overgaan. Zodat het gemakkelijker wordt om een keuze te maken.

We zoeken tot op de bodem uit wat de beste producten zijn. We kijken naar materialen, veiligheid, prijs, kwaliteit en met name klantervaringen. Als een waterkoker voldoet aan alle verwachtingen, wordt hij opgenomen in onze website. Daarom kunnen we met trots zeggen dat alle producten die op onze website staan, top keuzes zijn. We zoeken het voor je uit, zodat jij dit niet meer hoeft te doen!

De webshops die wij adverteren op onze website, gaan vervolgens over de distributie en verzendingen. Wij adverteren en geven informatie – dus we verkopen zelf geen producten.
Als je via onze website een product koopt bij een van de geadverteerde webshops, dan krijgen wij van de webshop een klein percentage van het aankoopbedrag. Terwijl jijzelf niet meer hoeft te betalen.

Zo kunnen wij onze website goed blijven bijhouden, én helpen we mensen bij het maken van de beste aankopen. Goeie deal, toch? 🙂
Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.

WaterkokerWijzer.nl
Logo